Ziyaretçi Sayısı:

SIKÇA SORULAN SORULAR

Hoşgeldiniz...

Değerli Vakıf Yararlananları;

TPAO çalışanlarının dayanışma anlayışı ile kurdukları Vakfımız, kuruluşunda var olan ecdadımızın insanlığa sunduğu vakıf kültürümüzün yüce değerlerinden aldığı güçle Yararlananlarının hizmetindedir. Günümüz ekonomik ve sosyal koşullarında Yararlananların gelecek kaygısını azaltıcı, hak ve menfaatlerini koruyucu ve artırıcı hizmet sunumumuzda; Yararlananların hak ve menfaatleri ile Vakfımız tüzel kişiliğinin varlığının gelecekte de devamlılığını sağlayıcı yönetim anlayışı ile faaliyetlerimiz devam ettirilmektedir. Kıvançla hizmetlerinde olduğumuz ve olacağımız Vakfımız Yararlananlarına sevgilerimizi sunar, sağlık ve esenlikler dileriz.

Saygılarımızla,
TPAO PERSONELİ VAKFI

Yönetim Kurulu Başkanlığı'ndan...

Değerli Üyelerimiz!

1965 yılından beri faaliyet gösteren Vakfımız, bir bayrak yarışı anlayışı çerçevesinde bugüne kadar çalışmalarını ve hizmetlerini artırarak yürütmektedir.

Bu özverili çalışmalarından dolayı bizden öncekilere minnet ve şükran borcumuzu ifade ederken, siz değerli üyelerimizin aynı anlayıştaki özverili çalışma ve önerileriniz vakfımıza ışık tutacaktır.

Vakıf hepimizindir. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da aynı şekilde vakfımıza sahip olma, daha da yüceltme ve ileriye götürme duygu ve anlayışı içerisinde destek ve yakınlığınızı bekler, saygılar sunarız.

Anlaşmalı Sağlık Kuruluşları

Anlaşmalı sağlık kuruluşları listesi:

• Düzen Laboratuvarları
  • Maya Göz Hastalıkları Merkezi
Detay için tıklayın

Sayın Yararlananımız;

Vakıf Senedi Madde 8,9,10,11 ve 12 de yazılı hükümlere göre; 11 HAZİRAN 2014 Çarşamba günü Saat: 14.00'de ANKARA'da TPAO Genel Müdürlüğü Araştırma Merkezi Konferans Salonu'nda Yararlananları temsilen yapılacak 15. Delegeler Genel Kurulu Toplantısı'na katılacak Delegeleri seçmek amacıyla; ekte sunulan Seçim Bölgelerinden hangisinde bulunuyorsanız Vakıfça görevlendirilmiş yine ekte irtibat numaraları verilmiş Seçim(Sandık) Kurulu'nun belirlediği son adaylık başvuru tarihine kadar başvurarak DELEGE ADAYI olabilir ve yine Bölge Seçim(Sandık) Kurulları'nca belirlenecek tarihte yapılacak Delege Seçimi'nde seçeceğiniz DELEGE ADAYI için oyunuzu (Vekaleten oy kullanımı yoktur.) şahsen müracaatınızda kullanabilirsiniz.

Bilgilerinizi ve gereğini rica ederiz.

Saygılarımızla,
TÜRKİYE PETROLLERİ A.O. PERSONELİ VAKFI