Ziyaretçi Sayısı:

SIKÇA SORULAN SORULAR

Hoşgeldiniz...

Değerli Vakıf Yararlananları;

TPAO çalışanlarının dayanışma anlayışı ile kurdukları Vakfımız, kuruluşunda var olan ecdadımızın insanlığa sunduğu vakıf kültürümüzün yüce değerlerinden aldığı güçle Yararlananlarının hizmetindedir. Günümüz ekonomik ve sosyal koşullarında Yararlananların gelecek kaygısını azaltıcı, hak ve menfaatlerini koruyucu ve artırıcı hizmet sunumumuzda; Yararlananların hak ve menfaatleri ile Vakfımız tüzel kişiliğinin varlığının gelecekte de devamlılığını sağlayıcı yönetim anlayışı ile faaliyetlerimiz devam ettirilmektedir. Kıvançla hizmetlerinde olduğumuz ve olacağımız Vakfımız Yararlananlarına sevgilerimizi sunar, sağlık ve esenlikler dileriz.

Saygılarımızla,
TPAO PERSONELİ VAKFI

Yönetim Kurulu Başkanlığı'ndan...

Değerli Üyelerimiz!

1965 yılından beri faaliyet gösteren Vakfımız, bir bayrak yarışı anlayışı çerçevesinde bugüne kadar çalışmalarını ve hizmetlerini artırarak yürütmektedir.

Bu özverili çalışmalarından dolayı bizden öncekilere minnet ve şükran borcumuzu ifade ederken, siz değerli üyelerimizin aynı anlayıştaki özverili çalışma ve önerileriniz vakfımıza ışık tutacaktır.

Vakıf hepimizindir. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da aynı şekilde vakfımıza sahip olma, daha da yüceltme ve ileriye götürme duygu ve anlayışı içerisinde destek ve yakınlığınızı bekler, saygılar sunarız.

Anlaşmalı Sağlık Kuruluşları

Anlaşmalı sağlık kuruluşları listesi:

• Düzen Laboratuvarları
  • Maya Göz Hastalıkları Merkezi
Detay için tıklayın

TPAO Personeli Vakfı Sayın Üyeleri;

Tamamlayıcı Sağlık Sigortası, SGK ile anlaşması olan özel hastanelerde, kısmen teminat altına alınan durumlarda SGK üzerinde çıkacak fark faturalarının Özel Sigorta Şirketi tarafından anlaşmalı kurumlarda ödendiği bir sistemdir.

Vakfımızda, üyelerimizin avantajlı fiyatlarla bu sigortadan faydalanmasını sağlamak amacıyla bir çalışma yürütülmektedir. Bu kapsamda Tamamlayıcı Sağlık Sigortası satın almak isteyen üyelerimiz için web sitemizde bir anket formu oluşturulmuştur. İlgilenen üyelerimizin ilgili bağlantı linkinde yer alan anketi doldurmalarını rica eder, sağlıklı günler dileriz.

Saygılarımızla,
TÜRKİYE PETROLLERİ A.O. PERSONELİ VAKFI

Bilgilendirme: Anket formunun açılabilmesi için üye girişi yapılması gerekmektedir. Giriş yapıldıktan sonra "ÜYE İŞLEMLERİ" menüsünden ilgili sayfaya ulaşabilirsiniz.

Bağlantı linki: Anket Formu (Tamamlayıcı Sağlık Sigortası Hk.)